Forside Refero info Find din ophugger Skrot - hvordan? Miljø og genbrug Kontakt Refero Hotline
 
 
Refero - autoophug uden besvær

Refero er et nyt netværk af miljøgodkendte autoophuggere og certificerede genbrugs¬virksomheder, der dækker hele Danmark.
Efter et nyt EU-direktiv, der trådte i kraft 1. januar 2007, er det bilimportørernes ansvar, at slutbrugeren kan komme af med en udtjent person- eller varebil uden udgifter.
Refero-netværket er bilimportørernes tilbud til slutbrugeren. Hos Refero kan alle bilejere uden besvær aflevere deres bil til miljørigtig ophugning og samtidig få penge med hjem.

Referos formål er at gøre det så enkelt som muligt for dig at komme af med en udtjent bil. Derfor har Refero opbygget et landsdækkende net af indleveringssteder, hvor du kan aflevere din bil til skrotning. Refero overtager ansvaret for bilen, klarer alt papirarbejdet og udbetaler skrotningspræmien til dig med det samme.

For at gøre det endnu nemmere for dig, kan du tilmelde din bil til skrotning ved hjælp af knapperne til højre på hjemmesiden. Her kan du få vejledning, finde det nærmeste Refero indleverings¬sted og på forhånd udfylde de nødvendige papirer. Som en ekstra fordel kan du samtidig printe din Refero check ud. Checken er din sikkerhed for, at pengene ligger klar, når du afleverer din bil hos Refero.

Hvis du har problemer med online tilmeldingen, kan du få hjælp hos Stena Recycling, som administrerer Refero ordningen. Her kan du også tilmelde din bil til ophug direkte eller få svar på dine spørgsmål. Stena Recycling Kundeservice har telefon 56 67 92 00, som er åben mandag-torsdag kl. 07.00-16.00 og fredag fra kl 07.00-15.00.

Hvis du har spørgsmål, kan du også prøve at klikke her: Refero FAQ